avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu copii minori

Buna seara, avem doi copii minori de 1 an si jumatate si 3 ani si jumatate si vrem sa divortam dar el este speriat ca nu o sa mai fie langa copii. Din contra, nu vreau sa se distanteze de ei dar in preajma lui toti ne certam, sunt discutii nesfarsite si nu avem liniste in casa. Casa este pe numele meu inainte de casatorie prin credit Prims Casa si un credit de nevoi personale facut in timpul casatoriei tot pe numele meu. Copii raman la mama amandoi cu custodie comuna in locuinta mamei ca e pe numele meu? Nu vreau sa mi separe. Se imparte si rata creditului prima casa sau trebuie sa-i platesc o suma? Si cum se procedeaza cu vizitele? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Icaica , utilizator 15:36, 17 Iulie 2017
creditl o sa il platiti dvs ca e pt casa dvs si urmeaza sa ii platiti lui pt cat a contribuit la plata acestul credit.
Copiii vor ramane la dvs si veti exercita amandoi autoritatea parinteasca.
In privinta programului de relatii personale cu copiii, intelegeti-va intr-un fel, altfel stabileste instanta in locul dvs.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Divort jordan_valentin jordan_valentin am facut cu sotia un credit la banca cu ipoteca ce se intampla daca divortam avand in vedere ca apartamentul nu este al meu este trecut pe numele mamei si eu ... (vezi toată discuția)
Divort Elenavasiloae Elenavasiloae Buna ziua, Cum se poate rezolva divortul dintre 2 oameni casatoriti de aproape 1 an si care au impreuna gemeni de 4 luni. Motivul despartirii este alcoolul, ... (vezi toată discuția)