avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator - raspundere patrimoniala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator - raspundere patrimoniala

Buna ziua

Apelez la dumneavoastra deoarece am o mare nelamirire intr-o anumita privinta.

Sotul meu este administrator la o societate pe cale sa intre in faliment. Aceasta societate pe langa datoriile catre furnizori are datorii la ANAF (taxe neplatite). Se poate sa-i vina poprire pe venituri (conturi salariale, in prezent el mai figureaza doar cu numele ca si administrator dar este angajat la o alta societate) sau proprietatiti pentru taxele neplatite catre ANAF de societatea la care este administrator?

Se poate sa-mi vina si mie ca si sotie a sa poprire pe conturi sau imobile. Mentionez ca eu am un imobil mostenit de la parinti, poate fi si acesta supus unei eventule porpiri?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Biciaga , utilizator 14:15, 17 Iulie 2017
in dosarul de insolventa s-a formulat cerere de atragere a raspunderii personale?
Nu s-a formulat.
In cazul in care exista o astfel de cerere ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament mostenit Diana Biciaga Diana Biciaga Buna ziua Eu am un imobil mostenit de la parinti,s-a incheiat o declaratie notariala prin care parintii imi doneaza o suma de bani pentru a-mi achizitiona un ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui bo advsys advsys Buna seara, Ce alte modalitati de a recupera debitul mai avem in situatia in care debitorul are facute popri pe toate conturile deschise si nu are nici ... (vezi toată discuția)