Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Fleara Emilian Sorin	                   

Buna ziua,Fleara Emilian Sorin ma numesc,lucrez la o firma de transport internațional mărfuri pe camion 40 de tone.
Am și eu o întrebare legată de faptu ... (vezi toată discuția)
	                    Fleara Emilian Sorin	                   

Buna ziua,Fleara Emilian Sorin ma numesc,lucrez la o firma de transport internațional mărfuri pe camion 40 de tone.
Am și eu o întrebare legată de faptu ... (vezi toată discuția)

utilizator86	                   

Daca in contractul individual de munca nu este prevazuta acordrea unei diurne, angajatorul este obligat la plata acesteia catre angajat? Locul de munca este ... (vezi toată discuția)
	                    utilizator86	                   

Daca in contractul individual de munca nu este prevazuta acordrea unei diurne, angajatorul este obligat la plata acesteia catre angajat? Locul de munca este ... (vezi toată discuția)

claris05desi	                   

Asi dori un raspuns la o problema pe care o am in legatura cu decontarea cheltuielilor de  diurna si de transport. Am fost  delegat pe o perioada de 60 zile ... (vezi toată discuția)
	                    claris05desi	                   

Asi dori un raspuns la o problema pe care o am in legatura cu decontarea cheltuielilor de  diurna si de transport. Am fost  delegat pe o perioada de 60 zile ... (vezi toată discuția)