Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa munca din unitate militara desfiintata

Buna ziua. Am lucrat ca M.A.C(militar angajat cu contract) din 01.01.1993 pina in 15.04.2002, la U.M 01436 Bucuresti, unitate care in urma cu aproximativ 10-12 ani s-a desfiintat. In momentul de fata sint subofiter intr-o alta structura militara, nu mapn si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine adeverinta din care sa reiasa perioada in care am lucrat, precum si grupa de munca de care am beneficiat. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Misake1791 , utilizator 20:24, 19 Iulie 2017
Trebuie sa va adresati MApN in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a afla cine a preluat arhiva fostei unitati si apoi sa solicitati adeverinta necesara. Corespeondenta se poate derula prin posta cu confirmare de primire.
Grupa de munca de care ati beneficiat este mentionata doar in adeverinta pe care o veti primi.
Mulțumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa apelez una ziua Luntraru marcela Luntraru marcela Bună ziua sunt luntraru Marcela și vorbesc în numele tatalui meu care a ajuns la vârsta pensionarii pentru a depune dosarul de pensionare îmi trebuie o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru grupa de munca in vederea pensionarii cojocaurel cojocaurel Este necesara adeverinta de gr.de munca daca este trecuta in cartea de munca din perioada 1983-1993 vechimea .Am umblat la toate forurile competente pentru a ... (vezi toată discuția)
Informații grupa ii de muncã fea floreasca aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a ... (vezi toată discuția)