avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere temporar, da sau nu???
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere temporar, da sau nu???

Buna seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra!?
Am o cunostinta din Republica Moldova casatorita cu un chinez in China. M-au rugat sa-i fac ei permis de sedere in apartamentul meu din Ro, sa-si faca ea buletin de identitate Ro , ca mai apoi sa-si faca reintregirea familiei si sa-i obtina si lui cetatania, specific ca pe el nu-l cunosc
Intrebarea mea este: ma afecteaza pe mine cu ceva? Poate sa se lase cu consecinte pt mine sau familia mea? Sau ce se poate intimpla?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:52, 25 Iulie 2017
Va rog un raspuns, cine stie??? !!!
De ce va legati la cap, daca nu va doare? Oricine, in caz de cercetari va putea concluziona cum ca ati primit foloase necuvenite de pe urma acestui demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara tuturor. sotia mea este din republica moldova, dupa ... leonard_alin leonard_alin Buna seara tuturor. Sotia mea este din Republica Moldova, dupa ce ne-am casatorita am depus actele pentru permisul de sedere pentru reintregirea familiei. Au ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp Diana844 Diana844 Sunt cetățean al Republicii Moldova, în 2010 m-am căsătorit și am obținut permis de ședere ca membru de familie în România, unde mi s-a atribuit un ... (vezi toată discuția)
Permis sedere cetatean strain dianavisan dianavisan Buna ziua. Sunt cetatean roman cu domiciliul in Bucuresti. Mama mea este cetatean al Republicii Moldova. As vrea sa ii fac o forma legala de sedere pe ... (vezi toată discuția)