avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro

Buna ziua,

Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele:
- este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp de 30 de minute dupa momentul la care acestea au fost scrise (facilitate existenta deja pe versiunea desktop a siteului)
- urmarirea mesajelor publicate in site este mult mai simpla, trecerea de la o pagina la alta facandu-se prin simpla derulare a paginii (scroll).
- se pot urmari raspunsurile la intrebarile adresate deja in site, printr-o simpla accesare a meniului siteului (stanga sus, Forum / Intrebarile mele):
m.avocatnet.ro/forum/intreba...

Lucram la versiuni imbunatatite si in privinta modului in care sunt afisate articolele in site, urmand ca, in maxim o luna, versiunea existenta acum pe mobil sa fie accesibila si pentru utilizatorii desktop (cei care acceseaza siteul de pe calculatoare si laptopuri), bineinteles, cu modificari legate de adaptarea design-ului la marimea ecranului de pe care acesta e privit.

In lunile urmatoare vor fi mai multe lansari succesive ale unor versiuni noi de site, odata cu reluarea ritmului de dezvoltare de acum cativa ani, Speram sa va placa rapiditatea cu care se misca noua versiune de site, precum si modul in care aceasta va pune la dispozitia cititorilor nostri exact informatiile de care au nevoie.

Ca directii viitoare, am luat in calcul renuntarea la afisarea rating-ului consultantilor peste tot prin site. Vom pune un accent deosebit pe calitatea mesajelor scrise si nu pe cantitatea acestora. Ar fi excelent daca oamenii care pun intrebari si-ar gasi aici raspunsuri decente, iar consultantii ar gasi clienti decenti pe care sa ii poata ajuta.

Solicitarile cititorilor converg spre o nevoie comuna: sa gaseasca aici consultanti buni pe care sa-i poata angaja pentru rezolvarea problemelor proprii. Consideram deci ca, in viitor, accentul trebuie sa fie pe identificarea acelor conditii care ajuta un consultant sa fie catalogat drept "bun", iar raspunsul oriunde, oricat si oricum nu va mai fi o conditie care sa ajute la cladirea unui astfel de renume.

Cum spuneam la inceput, siteul de pe mobil din acest moment va fi, intr-o luna, accesibil si oamenilor care navigheaza in avocatnet.ro de pe desktop (calculatoare si laptopuri). Prin urmare, daca doriti sa vedeti in actiune viitorul avocatnet.ro, aruncati o privire asupra siteului de pe un telefon mobil.

Ca intotdeauna, asteptam observatii si sugestii de imbunatatire a siteului, precum si a experientei fiecaruia dintre noi in site.

O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 07:29, 4 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Bravo. Tineti-o tot asa !
Nu ar fi rău dacă aţi avea în vedere dezvoltarea unei aplicaţii pentru dispozitivele mobile ce utilizează Android/iOS/Windows Mobile.
Bună ziua,

Avem în plan și o aplicație. Primul pas e refacerea site-ului, apoi vom îmbunătăți serviciile pe care le oferim și vom face avocatnet.ro accesibil prin intermediul unui număr cât mai mare de platforme (aplicații mobile, aplicații TV, podcasturi etc).

Mulțumim pentru feedback.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot răspunde de pe tabletă. irwirw irwirw Buna ziua,am primit răspunsuri la întrebarea mea și aș vrea să mai adaug intrebări la discuție dar nu stiu cum,menționez că folosesc tableta.Multumesc (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)
Optimizare pentru telefoane mobile Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Fiind deja in 2013, în secolul XXI, cred că este oarecum rușinos ca Avocatnet.ro nu este optimizat pentru telefoane mobile/smartphone. Aș ... (vezi toată discuția)