Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara!

Revin cu o intrebare.deci nu este obligatoriu sa imi depun dosar de somaj pentru cele doua luni,septembrie si octombrie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 4 August 2017
Dac doriti puteti sa va depuneti dosarul la AJOFM, astfel incat la terminarea CCC sa beneficiati de indemnizatia de somaj pentru perioada ramasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + indemnizatie crestere copil dodo83 dodo83 Am absolvit facultatea la zi in iulie 2011 si mi-am depus dosarul pt indemnizatia pt somaj. Acesta (dosarul de somaj) se finalizeaza in 4 octombrie-2011, iar ... (vezi toată discuția)
Acordare ccc TropeC TropeC Bună ziua! Situația mea este următoarea: sunt însărcinată în 38 de săptămâni, având DPN 10 septembrie. Până în acest moment am lucrat 24 de luni ... (vezi toată discuția)