Incercati sa urmati pasii indicati de catre mine, faceti-le aceasta propunere. Cu ce v-ar deranja notiunea de Fd. de rulment? Puteti sa-i spuneti cum vreti, dar nu uitati ca intelegerea sa o faceti in scris!
Dumneata ai inchiriat un spatiu, ati intocmit un contract de locatiune cu clauze - drepturi si obligatii care trebuie respectate de ambele parti - punct! Acum dumneata intrebi daca este legal - pai este legal, contractul reprezinta vointa partilor - adica daca nu va convenea, nu trebuia sa semnati.
Privind partea a doua a intrebarii dvs. - personal m-am gandit ca daca achitati in avans o suma care sa reprezinte chiria + intretinerea pe 1 luna, as. prop. nu va poate calcula penalitati pentru ca nu are la ce. V-am oferit o solutie, insa dvs. puteti gasi si altele - inclusiv solutia renuntarii la spatiul respectiv.
Sub ce incidenta legala ar intra recomandarea Dvs. Multumesc,
Nu ar fi mai bine daca ati apela la serviciile unui avocat? Va da si incidenta si tot ce mai doriti dvs. - daca achitati o mica consultatie juridica. Eu v-am sfatuit cam cum ati putea iesi din dilema in care ati intrat... Apoi, cum de nu va achitati debitele, asa cum ati convenit?
Ma opresc aici si
No comment!