Buna ziua, in situatia in care am inchiriat o uscatorie de la parterul blocului mi se poate impune penalitati la intretinere diferite fata de restul apartamentelor? Precizez ca inchirierea este facuta prin contract de inchiriere intre Societate si Asociatie unde este stipulat faptul ca incep sa platesc penalitati din momentul in care am intarziat plata in prima saptamana din luna. Multumesc pentru sfaturi,
Buna ziua,
Scuze pentru ca am fost putin absent la discutie.
Exact acesta a fost si raspunsul Dnei Contabile. Spatiul respectiv intra sub 230/2007 in concluzie nu se pot aplica penalitati decat sub incidenta legii 230/2007.
Din pacate in discutia cu dumnealui acest argument nu a fost indestulator. Dumnealui sustine faptul ca asociatia fiind proprietarul spatiului poate decide orice fel de penalitate doreste.
Am cerut lamuriri in aceasta privinta nu pentru ca doresc sa nu platesc, sa raman restantier sau sa fiu de rea vointa, ci pentru ca sunt de parere ca ar trebui sa respectam legea si sa avem putin respect si fata de semenele nostru si sa nu abuzam de functie cand este cazul.
Fond rulment
manumart
Buna ziua, va rog sa ma ajuti cu modul legal de stabilire al cuantumului fondului de rulment, la ce se poate folosi in mod legal acest fond si daca se pot ... (vezi toată discuția)