avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postări pe Facebook a pozelor/filmărilor tip \"ai ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postări pe Facebook a pozelor/filmărilor tip "ai parcat ca un bou"/ "conduci ca un bou"

Prin postarea pozelor sau filmulețelor despre mașini în trafic sau parcate aiurea pe străzi în spațiul public se încalcă vre-un drept al proprietarilor de mașini sau altor persoane care se văd în imagini? Autorii acestor postări pot fi trase la răspundere?

Dar în cazul în care fețele si numerele de înmatriculare sunt sterse?
Și ce se poate întâmpla dacă pe imagini apar mașini ale poliției, jandarmeriei etc.- fie ele parcate sau aflate în acțiune ?

Cel mai recent răspuns: csz33 , utilizator 09:08, 11 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la protectia imaginii al functionarului public Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua. Intrebarea mea este legata de urmatoarea situatie: cu ocazia unei actiuni de control functionarii publici au fost fotografiati de catre persoana a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine (al unui obiect) ioanp23 ioanp23 Buna ziua, In urma cu cateva zile sa intamplat un accident cu cativa tinerii, a doua zi m-am deplasat la locul accidentului si am facut poze la masina lovita ... (vezi toată discuția)
Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca plec de acasa ... camelian camelian Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca plec de acasa cu zilele lasandu-mi fiul in casa de 14 ani nesupravegheat, m-a facut curva la postare. Il ... (vezi toată discuția)