avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot obține un teren de casă, am 27 de ani și o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot obține un teren de casă, am 27 de ani și o fetiță de 3 ani și jumătate

Buna seara ce pot face sa primesc un loc de casa la mine in localitate am facut o cerere mie aprobata din 2012 doar ca nu am primit nici acum nimic mereu imi spune ca nu este locuri sa astept....
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)
Electrificare/extindere retea electrica liviu10cta liviu10cta Buna seara! Suntem cativa proprietari de terenuri extravilane si de anexe gospodaresti si dorim sa facem o adresa catre primarie , un memoriu , o cerere (nu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie ionelnelus ionelnelus Buna seara ! Ma numar printre beneficarii unei pensii din minerit din 2012! In 27 07 2016 am facut o cerere ptr a beneficia de recalculara pensiei! Dupa mai ... (vezi toată discuția)