avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Posta romana
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Posta romana

In legatura cu produsele din china,pentru ridicarea coletelor
Tocmai ce am primit un colet din china si am mers sa il ridic .bineinteles cu actele solicitate de dansi,cand sa-il ridic a aparut o problema :cica nu corespunde adresa de facturare cu dresa de pe buletin ,mentionez ca locuiesc intr-un apartament detinut de tatal meu si nu vad de ce sa imi fac mutare .Si daca as da adresa de pe buletin,as incurca mai rau lucrurile deoarece adresa de pe buletin ,este cu domiciliu la sat rural si tot ar trebui sa vin in oras sa l ridic?
Imi puteti spune ce sa fac?
VA MULTUMESC !!!
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
mircearadu123, utilizator
Cel mai recent răspuns: mircearadu123 , utilizator 12:55, 24 August 2017
Dansi devin furiosi deoarece nu pot sa ma puna sa platesc,deoarece coletele nu depasesc 10 dolari si se leaga de orice lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare colet vama din alta localitate Catrinela Catrinela Ce lege specifica, ca poti ridica un colet din vama doar daca ai CI / viza de flotant din orasul respectiv? Cu CI de Bucuresti nu mi-au dat un colet din ... (vezi toată discuția)
Furt Claudeclary Claudeclary Buna ziua! As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie: am comandat un telefon de pe olx, iar cand a venit era o macheta de telefon si cutia ... (vezi toată discuția)
Postasul refuza sa aduca corespondenta Mariana39 Mariana39 Buna seara! Am o nedumerire. Am comandat in trecut diverse lucruri de pe site-uri din China (ex. Aliexpress) fara nicio problema, au ajuns la posta, am mers ... (vezi toată discuția)