Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit personal HVB

Doresc sa-mi fac un credit pt nevoi personale la HVB. Toate bune si frumoase pana in momentul in care imi cer CNP-urile parintilor pe motiv ca asa cere BNR. Este adevarat? In care din normele BNR se specifica acest lucru?

Multumesc,
Ileana
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2006
ileanamorogan, utilizator
Cel mai recent răspuns: draman , utilizator 10:35, 1 Februarie 2006
Se solicita toate datele unei persoane de contact dar nimic mai mult.
Oricum bancile sunt operatori de date personale si sunt tinute de respectarea legii neputand folosi decat in limitele legii datele furnizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt identitate si credit in numele meu Gociu_g Gociu_g Buna seara. Cu cateva zile in urma am incercat sa accesez un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Toate bune si frumoase pana in momentul in ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit aledical aledical Am un credit de nevoi personale 2007 acum am 4 rate restante doresc sa platesc dar salarul sa diminuat pot cere refinatiare daca am 4 rate restante care sint ... (vezi toată discuția)
Poate o ifn sa acorde credit unuia dintre soti fara a implica pe celalalt sot? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotul unei rude apropiate a solicitat si obtinut un credit de nevoi personale de la o IFN fara ca sotia lui sa stie. Din cate stiu eu bancile nu pot acorda ... (vezi toată discuția)