De curand m.am inscris la un alt medic de familie mai exact pe data de 16.08.2017,intrebarea mea este trebuie sa am 30 zile calendaristice la acel doctor sa pot beneficia de concediu medical?!
Nu trebuie sa asteptati o luna. La sfarsitul fiecarei luni de activitate, medicul isi raporteaza toate activitatile casei de sanatate, in primele 10 zile din luna urmatoare urmand a se actualiza datele in sistemul Casei. Astfel, daca v-ati inscris la medic in 20 august, la 31 august medicul face raportarea la Casa si pe data de 10 sept, Casa va confirma modificarile. Din 11 sept, va puteti prezenta la medic cu solicitare de a vi se elibera concediul medical. Asta presupunand ca va veti imbolnavi dupa data de 11 sept. Exceptand femeile insarcinate si bolile cronice grave, concediile nu se elibereaza retroactiv.
Sper sa va foloseasca.
Cm pt cancer
andrusca11
Buna ziua. Sunt in CIC din mai 2016 pana in februarie 2018. In februarie 2017 am fost diagnosticata cu cancer la san grad 3b. In prezent sunt sub ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
elicrist
Buna ziua -Sufar de o boala cronica -am CM din luna februarie 2015 pana in prezent(178zile) doctorul mi-a spus ca-mi trimite dosarul la Bucuresti pentru inca 3 ... (vezi toată discuția)