Revin cu date noi despre problema mea cu Carpatica.
Dupa ce le-am trimis o notificare prin care i-am rugat sa revizuiasca dosarul de dauna acestia refuza in continuare sa-mi plateasca dauna.
Ce sa fac eu cu aceasta firma?Ce sa fac eu cu angajatii aceaia care te trateaza ca pe un nimic?
Sa aveti pregatite punctele de abordat in discutie, la care doriti sa primiti raspuns.
Acestea va trebui sa fie consmnate(intrebare-raspuns ca la interogatoriuB-) ) iar documentul se semneaza de ambele parti(ca orice p.v. :rtfm: ) pentru asumarea cuprinsului.
Cautati in linkuri rapide/cuvinte cheie: "conciliere".Sunt suficiente subiecte -lamuritoare prin consultante.
Eu as fi un pic mai practic. Concilierea la care va obliga legea este un pas care nu va poate da vreo satisfactie, adica nu cred ca se vor razgandi numai pentru ca veti avea un punct de vedere documentat. Ba mai mult, daca va veti duce singur s-ar putea sa-i ajutati.
Eu va sugerez sa trimitezi o notificare unde sa solicitati efectuarea concilierii in alta parte decat la sediul asiguratorului (birou avocat / birou mediator). Bineinteles ca nu se vor prezenta si veti putea promova actiunea in instanta.
Va sugerez acest lucru pentru ca nu cred ca litigiul dvs. se poate rezolva in alta parte.
Despagubire rca
Claudia_85
Buna ziua,In data de 10.01.2010 am avut un accident,din vina altui sofer,,iar acum dupa ce am asteptat 3 luni de zile,am primit instiintare ca societatea nu ... (vezi toată discuția)