Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Actiune majorare pensie de intretinere

Buna ziua,
Spuneti-mi, va rog, daca pot introduce o noua actiune de majorare a pensiei de intretinere, avand in vedere ca luna trecuta am obtinut hotararea prin care
se continua plata pensiei de intretinere (dupa varsta de 18 ani), stabilindu-se si o alta valoare, insa prin noua lege a salarizarii persoanei desemnate cu plata intretinerii i-au crescut considerabil veniturile.
Conform art. 531 C.civ., as putea introduce o noua actiune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 28lacra , utilizator 18:48, 2 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere majorare pensie de intretinere in favoarea majorului aflat in continuarea studiilor EduardL EduardL Buna ziua stimati domni , am o intrebare , anume cum formulez o astfel de cerere pe care sa o adresez Domnului Judecator pentru a accepta majorarea maririi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv evrika38 evrika38 Am un fiu de 21 de ani.Pana la 18 ani tatal lui a platit o pensie de intretinere insa la un moment dat acesta a introdus actiune pentru diminuarea cuantumului ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara TOS55555 TOS55555 ce sanse sunt pt majorare pensie alimentara .am 2 copii si s-a stabilit pensie 24 % pt amandoi.Fostul sot plateste rate la banca si insttanta a considerat sa ... (vezi toată discuția)