avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului anulat

Buna ziua . Am permisul anulat din data anul 2009 in urma unei hotarari judecatoresti ca urmare unu accident de circulatie soldat cu decesul a doua persoane am primit o pedeapsa de 4 ani cu suspendare si 4ani de reabilitare dupa executarea pedepsei pot obtine permisul de conducere sau mai trebuie sa astept o alta perioada de 6 luni(ceea ce am citit in legislatie) dupa care il pot obtine?
Ati avut pedeapsa complementara sa nu conduceti in termenul de supraveghere?
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Da nu am putut conduce in termenul de supraveghere
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca s-a incheiat termenul de incercare, puteti merge sa sustineti examen. Am sesizat ca ati fost condamnat pe lege veche, era vorba de obligatia de a nu conduce in termenul de incercare, nu era vorba de o pedeapsa complementara.
Da nu sunt chiar in tema cu pedeapsa complementara cea ce pot spune ca am avut 4ani cu suspendare si 4 rrabilitare si nu am avut dreptud de a conduce in acesti 8 ani.multumesc pentru ajutor
Am inteles eu despre ce este vorba, daca s-a incheiat termenul de incercare, puteti merge sa sustineti examen asa cum v-am spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal emanuel199 emanuel199 Buna ziua . Am fost acuzat pe vechiul cod penal (omor din culpa ) 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare si perioada de reabilitare 6 ani , de asemenea si ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis auto/condamnat cu suspendare! gabilucian gabilucian Buna ziua am fost condamnat cu suspendare sub supraveghere, in mai multe dosare, ultima condamnare a ramas definitiva anul trecut(2014) in februarie Insa mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost condamnat pentru conducere fara permis art ... FejerA FejerA Buna ziua, Am fost condamnat pentru conducere fara permis art 335 alin 2. (excert. drept conducere suspendată), la pedeapsa cu suspendare, hotararea inca nu ... (vezi toată discuția)