avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita credit bcr prin kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita credit bcr prin kruk

Domnul X a contactat 4 credite mai mici de la BCR. Dansul a platit o perioada ratele la ele dupa care nu a mai putut plati. BCR a dat creditele la Kruck care l-a actionat in instanta pe Dl. X si a obtinut o hot.jud de executare silita. Dl.X a luat la cunostiinta de sentinata jud.insa suma de plata i se pare mare. El s-a angajat recent iar acum a primit de la banca instiintare ca i se blocheaza contul (de salarii) in vederea recuperarii sumei datorate.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca dl X in aceasta situatie pt a reglementa situatia cat mai repede? ( Mentionez dl.X poate face rost de bani ca sa achite 3 dintre credite si o parte din al 4 lea) Cui sa se adreseze pt achitarea sumei: BCR-ului , Kruck sau executorului??? ? Poate achita cele 3 credite si o parte din al patrulea pt ca apoi sa-si reesaloneze restul ratelor si debloca contul ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:30, 4 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Studiați [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma cu un sfat dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Va aduc la cunostiinta faptul ca am un credit la BCR - MAXI CREDIT IPOTECAR NEVOI PERSONALE in valoare de 49.000 EURO pe care la-am contactat in Noiembrie 2007 ... (vezi toată discuția)
Recupereare rate , plecat in strainatate claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a luat un credit de 12000 euro de la BCR , si a ramas fara servici si nu a mai putut plati ratele Acum are 5 rate in urma si a ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)