Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de plata venita din germania

este vorba despre o somatie de plata venita din germania.Sotul meu a suferit o operatie in Germania,avand card european din a a doua zi a operatiei.Fiind o urgenta medicala,nu a avut card inaintea operatiei,ci de a doua zi.Acum,dupa un an de la operatie,factura medicala ia venit acasa,la domiciiu,in loc sa ajunga la casa de asigurari de sanatate.Are o somatie de plata in valoare de 22000 euro.Am dori sa facem contestatie,dar nu stim cum se procedeaza.Precizez ca somatia este primita prin judecatoria Galati.
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cardul european ramo05ab ramo05ab Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu o informatie. Am citi foarte mult despre cardul european pe net dar tot nu sunt convinsa de ce se poate acoperi in ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate - tergiversare emitere, asigurare alternativa iondragomir iondragomir Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de ... (vezi toată discuția)
Spitalizare in timpul concediului fara plata ramiha ramiha Buna ziua, O cunostinta a mea este in urmatoarea situatie: In timpul unui concediu fara plata pe care si-l luase pt rezolvarea unor probleme personale, ... (vezi toată discuția)