avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre IML - tergiversare eliberare certificat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre IML - tergiversare eliberare certificat medico-legal

Dl Avocat se poate face magarii cu rezultatul de la IML?Pe noi ne tot amana!Trebuia sa luam rezultatul pe 25 august,am fost atunci si ne/au amanat ca intra doctorita in concediu si ne au spus sa venim pe 6 septembrie,ne/am dus pe 6 si nu venise doctorita sa venim pe 8.Azi cand am fost ni sa spus sa venim pe 13.Mi se pare cam suspect!Nu mi se pare normal sa ne tot amane atat.Azi a vorbit si cel care ma accidentat cu cei de la iml.Nu stiu ce a vorbit cu cei de acolo.Dati-ne un sfat ce sa facem!Va multumesc si va doresc un wekeend frumos si o seara linistita!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:47, 13 Noiembrie 2017
Teoretic oriunde se pot face magarii, practic trebuie sa se si merite sa riste cineva sa le faca. Nu aveti ce sa faceti decat sa depuneti o solicitare in scris pentru urgentare eliberarii certificatului ori sa va angajati un avocat care sa faca treaba in locul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la ... oakleyokey oakleyokey Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la prima proba in sange si 0.67 la a doua? Tin sa mentionez ca dosarul e de 3 ani, din august ... (vezi toată discuția)
Avocatii sunt pregatiti la noul cod? oltul oltul am un proces in 6 februarie si ma tem ca avocatul nu este destul de pregatit in privinta noului cod penal...ce ziceti se poate cere o amanare? (vezi toată discuția)
Cât durează instrumentarea unui dosar ?? DanAlyna DanAlyna Buna seara. In urma cu un an prietenul meu s.-a urcat la volan in stare de ebrietate și după o urmărire ca in filme (fără victime, din fericire) a fost ... (vezi toată discuția)