Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vodafone

Buna seara am si eu o intrebare si nedumerire dora mea a avut contract cu vodafon ia prelungit contractul prin convorbire telefonica .A avut un necaz in familie si a plecat din tara a fost sa rezilieze contractul si nu au vrut .Ea de cand a plecat nu a mai beneficiat de contrac minute nu a consumat telrfon nu are de la ei.Si a venit de plata 600lei .Intrebarea mea pentru ce??Nu a condumat nu a beneficiat de nimic nu are nimic de la ei .Ce ar putea sa faca? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MadaMO , utilizator 22:09, 23 Martie 2020
Practic, contractul a ramas activ. Trebuia solicitarea rezilierea acestuia. Dac anu a beneficiat de telefon la promotie sau de alte beneficii, poate solicita rezilierea fara sa achite nicio taxa in plus. E bine sa o solicite, deoarece VOdafone va factura in continuare si debitul va creste.
Bună seara,

Prin aceeasi situație am trecut și eu și încă mai primesc scrisori/cesiuni de la agenția de recuperare a creanțelor. Pe mine un avocat mă pune sa trimit o întâmpinare. Îmi puteți spune, cum ați rezolvat pana acum sau dacă ați rezolvat?
Multumesc!

Titianacernatescu a scris:

Buna seara am si eu o intrebare si nedumerire dora mea a avut contract cu vodafon ia prelungit contractul prin convorbire telefonica .A avut un necaz in familie si a plecat din tara a fost sa rezilieze contractul si nu au vrut .Ea de cand a plecat nu a mai beneficiat de contrac minute nu a consumat telrfon nu are de la ei.Si a venit de plata 600lei .Intrebarea mea pentru ce??Nu a condumat nu a beneficiat de nimic nu are nimic de la ei .Ce ar putea sa faca? Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am solicitat la Vodafone rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei contractuale. Vodafone mi-a raspuns ca trebuie sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie digi Marian dragomir Marian dragomir Va salut.sotia mea si-a facut abonament telfonie la digi anul trecut contract pe 2 ani ,si-a luat si un telefon pe care la platit anu acesta si deci a ramas ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru rezilierea contractului?? AlinaLavinia AlinaLavinia Am aflat azi despre legea 161/2010 in care se prevede ca firma de telefonie..nu mai are dreptul sa mai perceapa taxa pentru rezilierea contractului inainte de ... (vezi toată discuția)