Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma de izolație nu respecta contractul

Buna, as avea o nelămurire.daca in urma cu doi ani am izolat fațada de exterior a blocului și firma nu a făcut lucrarea că la carte, adică ieri în urma furtunii s a desprins tabla care era prinsă în câteva holsuruburi, plus că polistirenul nu era cu adeziv și păsările și au făcut cuib sub tabla noi stam la etajul 4 , ce e de făcut. Firma nu vrea nici macar sa vina să vadă despre ce e vorba chiar daca am garanție 5 ani , adică încă trei....
Cel mai recent răspuns: Andreeamiriam , utilizator 20:45, 18 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca executia izolatiei a fost contractata prin intermediul asociatieti trebuie sa va adresati presedintelui asociatiei, daca a fost facuta pe cont propriu puteti apela la ANPC, in ultimul caz trebuie sa aveti contract de executie cu firma respectiva.
La receptia lucrarii executantul a eliberat garantie?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre reabilitarea termica a blocurilor ContSters61389 ContSters61389 Am vazut cum se face lucrarea: se prind cu adeziv placi de polistiren, apoi se dau gauri cu rotopercutorul, in placa si in zidul din spate, iar in gauri de ... (vezi toată discuția)
Izolatie bloc facuta in bataie de joc radusava81 radusava81 Recent s-a inceput izolarea blocului in care locuiesc.Ieri au terminat de izolat si apartamentul meu dar rezultatul este jalnic ,respectiv nu a tencuit sub ... (vezi toată discuția)
Spatii comune merepere merepere in urma ploilor din ultimile zile, in calitate de presedinte, mi s-a adus la cunostinta de catre unii proprietari ca s-a infiltrat apa prin peretii exteriori, ... (vezi toată discuția)