avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare budapesta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare budapesta

Bună ziua, am o problema. Am parcat in Budapesta am cumpărat un tichet de parcare de 3 ore iar când cele 3 ore au expirat m-a dus sa mai cumpăr unul. Am urmat pașii corect.. Am introdus nr mașinii aparatul îmi afișa ora la care expira biletul adică în 2 ore, am băgat banii iar aparatul s-a închis și nu mi-a dat tichetul. Am plecat considerând ca dacă am băgat și nr mașinii poate fi verificat. Se pare ca nu... Am sunat la toate nr de telefon după amenda. Și au spus ca trebuie sa plătesc amenda iar banii mei vor fi returnați. Eu plec mâine spre casa. Nu vreau sa o plătesc pentru ca nu e vina mea ca aparatul a fost defect. Eu am plătit parcare și nu vreau sa plătesc amenda care costa de 6 ori cât parcarea.
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2017
Corynna1988, utilizator

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri de catre primarie ? incaunfraier incaunfraier Buna, nu am studii juridice si de aceea am o poveste urmata de o intrebare pentru cine se pricepe. Sambata mi-am parcat masina in parcarea primariei ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara neplatita budapesta-recuperare creante andyroo andyroo Recent am primit o amenda pentur parcare neregulamenetara in Budapesta.(pe scurt,cautam un bancomat,sa fac rost de bani pt a plati parcarea,intre timp m au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi oferiti un sfat, daca este posibil. am ... Utilizatorcad6 Utilizatorcad6 Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti un sfat, daca este posibil. Am parcat un automobil proprietatea mamei, intr-o parcare cu plata in Galati. Stiu ca conform ... (vezi toată discuția)