avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie 112

Sunt salariat la 2 cabinete cu 1/2 norma la fiecare , depasesc cumulat salariul minim , cand completez decl. 112 imi calculeaza automat CAS si CASS la salariul minim pentru fiecare angajator ! Trebuie sa bifez ceva anume ca sa-mi calculeze CAS si CASS la nivelul venitului de la fiecare angajator ? Am incercat diverse variante si nu am reusit .
Am modificat manual valorile CAS siCASS angajator dar la validare imi apar erori !
Va multumesc !
Va atasez erorile ce apar la validare :
EROARE - Creanta 05 - Contributia de asigurari sociale datorata de angajator (742) mai mica decat suma calculata (-5) : 823!
ATENTIE - Creanta 13 … Contributia de sanatate datorata de angajator (244) diferita de suma calculata (272) !
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
viorel61, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel61 , utilizator 20:55, 21 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CAS-ul se modifica manual din anexa 1.1 angajator, sectiunea C, conditii de munca si nu va mai apare eroare, doar o atentionare ca cea de la CASS. Se depune cu atentionari.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
elenazan, utilizator
Va multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite angajați asociații de proprietari VICTORIABABOI VICTORIABABOI Buna ziua, as dori sa stiu cum se fac retinerile pentru un salariat care are program normal la privat si 2 ore in cadrul asociatiei de proprietari pe functia ... (vezi toată discuția)
Atentionare declaratie 112 adminibuc adminibuc Buna ziua! Am transmis noua declaratie 112 si imi apare urmatoare atentionare Nu exista erori de validare. ATENÞIONARI: A: validari ... (vezi toată discuția)
Declaratia d112 atentionari noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Am trimis declaratia D112 si am primit mesajul ca nu exista erori de validare, dar am primit un mesaj de atentionare care suna cam asa: Campul ... (vezi toată discuția)