Buna ziua dlor avocati va solicit si eu un raspuns ptr o problema legata de datoria pe care am facuto la o banca. Anume nu am mai putut plati ratele din motive financiare. Asta dupa ce platisem rate bune la banca. Apoi am fost contactat de catre recuperatori banci care mau amenintat cu executarea silita pe bunuri. Ceea ce intreb este urmatorul lucru, la schimbarea locului de munca este posibil ca recuperatori sa il afle si sa mi se faca oprire din salariu? Am inteles ca recuperatori banci sunt de fapt o institutie care ofera ft putini bani banci pt a avea aces la dosarul meu si ptr ami lua bani datorati catre banca plus alte penalitati impuse de ei. Deci ei prin ce mijloace pot afla daca schimb locul de munca? Cu stima Dragos B.
Nu sunt avocat dar asa a patit si un prieten de al meu.da banca iti poate pune oprire pe salariu daca salariul intra pe vreun card fie el bcr.brd.ing samd.dar recuperatori nu mai au voie nici sa te sune.nu mai este legal ce fac ei dar multa lume nu stie.ii poti da chiar si in judecata.iei merg la intimidare cu dumneavoastra.stati linistit.
Dacă vă schimbați locul de muncă îl află foarte ușor de la ANAF și de la alte instituții publice, prin intermediul unui executor judecătoresc.
Nu recuperatorii sunt cei care vă execută silit, ei angajează legal un executor judecătoresc, care va demara procedura de executare silită.
Executare silita
degetel1
Buna ziua
Am o executare silita cu poprire pe salariu de la un credit pe care nu am mai putut sa-l platesc. Peste 1 luna umeaza sa ma casatoresc si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Probleme banca
yozdutzu
astazi mau sunat de la o unitate non bancara ca am o rata la ei si mau sunat sa platesc suma de 430 pana la data de 21 luna aceasta daca nu o sa faca tot ... (vezi toată discuția)