avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Diploma / atestatul de agent de securitate dobândite ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Diploma / atestatul de agent de securitate dobândite în România sunt valabile și în Germania?

Ce trebuie făcut ca diploma sau atestatul cursului de agent de securitate dobândit în România să fie recunoscut și în Germania ?Unde trebuie mers cu diploma pentru a fi recunoscuta pe teritoriul germaniei ? Cine îmi dă atestatul pentru a putea munci ?Cine mă poate ajuta cu un răspuns ? Mii de mulțumiri
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
Botez Cornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: rodlaver , utilizator 09:13, 26 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a lucra ca agent de paza in Germania, ai nevoie de un curs absolvit in Germania conform art 34 lit a Cod comercial german. Germania nu recunoaste nimic altceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un atestat pentru paza este valabil si in spania ? nicutuduriu nicutuduriu Buna seara , as dori sa ma ajutati intr-o mica problema . As dori sa stiu daca un atestat pentru paza obtinut in Romania este valabil si in U.E. , mai precis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua diploma obtinuta in uk international general health&safety ... RRadoi RRadoi Buna ziua diploma obtinuta in UK International General Health&safety se poate echivala in Romania si care ar fi echivalentul? Precizez ca am absolvit cu ... (vezi toată discuția)
Buna,am absolvit facultatea de biologie,iar acum fac un curs ... cristinaaa12 cristinaaa12 Buna,am absolvit facultatea de biologie,iar acum fac un curs de specialist Ssm,intrebarea mea este daca fac un curs postuniversitar(Ssm) pot infiinta un pfa? (vezi toată discuția)