Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical in somaj

Am intrerupt somajul cu concediu medical timp de o luna.
Va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza aceasta luna de concediu medical in cartea de munca. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 27 Septembrie 2017
In carnetele de munca nu se mai operează activitatea unei persoane ulterior datei de 01.01.2011.

In adeverinta eliberata de AJOFM va fi mentionata aceasta perioada, întrucât plata somajului a fost suspendata pe durata concediului medical.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspindarea cim si concediul medical Milos Alexandru Milos Alexandru Buna ziua, Va solicit sprijinul in urmatoarea problema: O societate a avut un salariat care a fost 30 zile calendaristice consecutive in medical. Rugamintea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare intrarii in somaj si procedura ela-ela ela-ela Buna ziua Datorita unor dificultati economice societatea unde lucrez va fi nevoita ca concedieze un nr. de aproximativ 10 - 11 salariati (societatea mai are ... (vezi toată discuția)
Somaj bogdanstan80 bogdanstan80 buna ziua, la verificarea dosarului pentru somaj mi s-a spus ca nu se ia in calcul decat ce este trecut in carnetul de munca. am lucrat 5 luni la Bucuresti si ... (vezi toată discuția)