avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

care este procedura, de a pune in planul anual al achizitiilor publice in anul in curs, un proiect care nu a fost prins in planul anual al achizitiilor publice?
Cel mai recent răspuns: flori13 , utilizator 15:37, 5 Octombrie 2017
La o rectificare bugetara adaugati si respectiva/respectivul serviciu/lucrare.
Norme Metodologice din 2016
Art.3
(2) Prin excepţie de la alin. (1), în cazul în care necesitatea nu este previzibilă sau nu poate fi identificată în ultimul trimestru al anului în curs pentru anul următor, referatele de necesitate pot fi elaborate la momentul identificării necesităţii.
(3) Ori de câte ori este necesar, referatul de necesitate poate fi modificat, cu următoarele condiţii:
a) modificarea să se realizeze înainte de iniţierea procedurii de atribuire, cu luarea în considerare, dacă este cazul, a timpului necesar modificării programului anual al achiziţiilor publice şi aprobării acestuia;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program anual achizitii publice ContSters15910 ContSters15910 Buna ziua, Programul anual al achizitiilor publice cuprinde si cumpararile directe sau doar procedurile de achizitie publica prevazute de OUG nr.34/2006? ... (vezi toată discuția)
Modificare buget local zzzionut zzzionut Buna ziua, In cazul rectificarii unui buget, in speta se iau niste bani de la un capitol care au venit din recuperarea tva ului pt o lucrare si se imparte ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii - cerinte, durata, .... oanaportar oanaportar Buna ziua ! - o problema cu care se confrunta multe institutii publice care nu are personal angajat suficient - institutia noastra publica a incheiat la ... (vezi toată discuția)