avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cod penal Olanda
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cod penal Olanda

Stie cineva la ce pedeapsa sa ma astept pentru ca am dat o palma la fund unei femei?Incadrarea este:artikel 246 wetboek van strafrecht,cazierul imi este imaculat..pana acum.
Cel mai recent răspuns: Andrei10cc , utilizator 22:14, 19 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 246 priveste folosirea violentei sau a unor mijloace echivalente cu violenta pentru a faptui sau a tolera contacte sexuale contrare normelor social-morale. Explicatii pe [ link extern ] /

(Folositi Google Translate daca nu intelegeti.)

Pe scurt, simpla atingere a feselor nu intra la art. 246, e nevoie de mai mult pentru a fi condamnat pentru asta. Atfel fie spus, in Olanda s-au dat pedepse cu munca in folosul comunitatii pentru incest/viol, de a si iesit scandal in Parlament pe tema asta.
Multumesc,asa imi spune toata lumea inclusiv avocatul,insa tot nu ma simt confortabil necunoscand legile si aplicarea lor aici.
Salut. Imi poti spune ce a urmat? Ce pedeapsa ai primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sexuala Am_i Am_i De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)
Martor violenta domestica sorinmbo sorinmbo Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)
Sechestrarea de persoane si tentativa de viol LauraStone LauraStone Buna ziua, as dori sa stiu care este pedeaspa pentru sechestrarea de persoane si tentativa de viol. In plus, care este timpul normal de a astepta un raspuns ... (vezi toată discuția)