avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda 200000€ pentru acest proiect. Doresc sa stiu daca se poate si cam care ar fi pasii si conditiile necesare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 14:23, 3 Octombrie 2017
.
.
Buna ziua,
Doriti sa deschideti aceasta afacere in mediul rural sau urban? Aveti deja o societate sau doriti sa infiintati una pentru depunerea proiectului?
Exista o masura prin PNDR, care finanteaza afacerile din domenii non-agricole in mediul rural, pana la maxim 200.000 Euro, in proportie de maxim 90% nerambursabili.
Deasemenea exista si Programul Start-Up Nation prin care se pot accesa maxim 200.000 lei, in proprtie de 100 % nerambursabili.
Pentru anul acesta, fondurile au fost epuizate in sesiunile de primire proiecte care au fost deschise.
Aceste fonduri vor fi alocate pana in anul 2020, drept pentru care anul viitor, prin lunile martie-aprilie se vor deschide noi sesiuni de primire proiecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)