avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cabinet medical scolar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cabinet medical scolar

Va rog sa-mi spune-ti daca int-un singur cabinet scolar al unui liceu poate functiona inca un cabinet scolar care deserveste alte scoli.Mentionez ca este un singur cabinet unde sint 5 persoane ,eu sint singura la cab.care este ai liceului si la celalat acabinet sint 4 persoane si stam in aceeasi incapere.Va multumesc si aspt raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: luci.elena , utilizator 16:52, 4 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil daca va regasiti in respectiva situatie.
Rezolvarea nu poate fi decat de competenta Directiei sanitare judetene si a Inspectoratului scolar judetean pe care le puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Personal medical exista dupa cum mentionati si doar din lipsa de spatiu si/sau aparatura medicala minin necesara s-a recurs, probabil, la solutia respectiva.
Dar totusi este legal ?daca a-si face sesizarile care le-ati mentionat a-si avea castig de cauza ?
Poate fi singura optiune pe care o aveti. Personal, nu cred ca veti avea succes si veti primi un raspuns care nu difera mult de ceea ce voi scrie in continuare.
Se poate avea in vedere aspectul, deloc de neglijat, ca mai bine sa existe mai multe cabinete in acelasi spatiu care deservesc mai multe scoli decat sa nu existe deloc. Multe din scoli sunt constructii vechi la care nu a fost prevazut initial un spatiu pentru cabinet medical si nici vechea lege a educatiei nu continea o prevedere obligatorie de a se organiza cabinete medicale in scoli.
In finalul raspunsului primit se poate mentiona ca este in vederea decidentilor si pe masura ce se vor crea spatii si se vor aloca fonduri se vor desparti cabinetele medicale.
Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca fondurile de acest gen se asigura in prezent, conform legii, de catre primarii.
Vă mulțumesc mult pentru informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru cabinet stomatologic pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, vreau sa stiu daca exista si cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic in mediul rural.Cabinetul individual este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt profesoara la liceu si acum sase luni am fost ... XYzB XYzB Buna ziua. Sunt profesoara la liceu si acum sase luni am fost victima unui accident de munca: in timpul orei, un elev m-a lovit cu pumnul in piept care s-a ... (vezi toată discuția)
Redistribuire elev în altă clasă fără acordul părinților Tatiana Gut Tatiana Gut Bună ziua, Am următoarea situație. În anul școlar 2021-2022 s-a înființat încă o clasă a 10-a la liceul unde învață copilul meu, aceeași ... (vezi toată discuția)