avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Obtinere certificat traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Obtinere certificat traducator

Am inteles ca s-au schimbat regulile obtinerii de certificat de traducator. Chiar si cei care au terminat studiile preuniversitare(primar-gimnazial-liceal) in alta limba (germana materna, in cazul de fata) trebuie sa dea examen pentru obtinerea certificatului?

Acum un an, cand am verificat, pentru cei ce au terminat studiile cu o a2a limba materna, erau necesare doar actele doveditoare ale terminarii studiului in cea de-a doua limba materna, pe langa romana.
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Radu d., utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:23, 14 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Probabil ati aflat deja ca, intr-adevar, autorizatia MJ va fi emisa numai celor care au obtinut nota de trecere la exemenele de traducere si retroversiune in domeniul juridic (minim 7), organizate de Ministerul Culturii prin Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala.
[ link extern ] /
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat sdigola sdigola Buna ziua voua! am citit unele postari referitoare la examenul care trebuie dat pentru a deveni traducator autorizat pentru limba italiana. Eu am urmat ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)