avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie în Spania cu cetățean marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie în Spania cu cetățean marocan

Sunt romanca si locuiesc in Spania,si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean marocan aici in Spania. As dori sa stiu daca ne putem casatori la consulatul roman din aceasta tara si ce acte sunt necesare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti daca aveti rezidenta in Spania, si dovediti cu buletinul spaniol. Aveti nevoie dvs.de certify de nastere apostilat, cartea de identitate, adev. medicala, prietenul marocan trebuie sa aiba pasaportul, buletinul, certif. marocan supralegalizat, adeverinta de cutuma, adev. medicala si sa dea o declarative ca nu are alte casatorii nedesfacute. Mergeti la ambasada. Dupa sa ne scrieti negresit cum s-au desfasurat toate, nu de alta dar sigur mai sunt si altii in situatia descrisa de dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
Justitiarul711, utilizator
Va multumesc pt raspuns problema este ca nici unul dintre noi nu avem rezidenta in Spania. Alta posibilitate poate exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie vyovyo vyovyo vreau sa ma casatoresc cu un cetatean marocan ,la consulatul marocan din italia.ce acte am nevoie eu ca si cetatean roman pentru incheierea casatoriei.va ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)