Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparare auto SH cu vici ascunse

Buna ziua,

Am cumparat o masina SH, masina a fost verificata la reprezentanta si s-a constatat ca masina nu are nici un defect. Dupa 4 zile de functionare motorul s-a stricat. In cazul de fata am sanse sa recuperez niste bani de la vanzator? In contract nu a fost inclus garantie. Ce se poate face in momentul de fata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 4 Octombrie 2017
Atat timp cat inclusiv reprezntanta a concluzionat ca vehiculul corespunde tehnic,este greu sa probati ca la vanzare auti prezenta vicii ascunse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism cu vicii ascunse dpasztor dpasztor Buna ziua, am cumparat un autorurism din Constanta cu 8250 euro, dupa nici o ora de mers pe autostrada soarelui in drum spre Bucuresti acesta s-a defectat, ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract vânzare-cumpărare auto Luiza Cio Luiza Cio Bună seara! Am o problema. Am achiziționat un bmw seria 3 2007 la un preț acceptabil pentru o mașină care trebuia să fie fără probleme! După ... (vezi toată discuția)
Teapa pe olx gigiion2 gigiion2 Buna ziua , am cumpărat un telefon pe olx , a fost probat la achizitie si telefonul mergea , imediat dupa ce vânzătorul a plecat am aflat ca are defecte ... (vezi toată discuția)