avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - malpraxis medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - malpraxis medical

În 26 februarie 2016 am născut o fetiță de 2300gr, 46 cm, nota 9/10. La un an mi sa spus că are microcranie in urma analizelor de la o clinica din Cluj. Și cu virusul rubeolitic pozitiv. As vrea sa vă întreb dacă sarcina a fost urmărită și morfologii făcute la timp de ce nu sa observat că este o problema ? Deși sa născut cu circumferința craniana de 31 de cm m-au lăsat acasă cu ea fără să mi se comunice că ar fi o problema. Toate astea le-am descoperit în timp ce ea creste. Cat timp pot depune plângere la colegiul medicilor ptr neglijenta medicala ? As vrea sa știu părerea dumneavoastră dacă considerați că este sau nu neglijenta medicala ? Va mulțumesc !!!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:51, 6 Octombrie 2017
Bună ziua,

Conform art. Art. 457 Legea 95/2006
(1) Acţiunea disciplinară poate fi pornită în termen de cel mult 6 luni de la data săvârşirii faptei sau de la data cunoaşterii consecinţelor prejudiciabile.

Eu așa zice că vă puteți lega de a doua variantă din acest articol, și să depuneți o plângere dacă ați descoperit problema de mai puțin de șase luni, chiar eroarea e de mult mai mult timp.

Aveți mai jos niște linkuri care sper să vă ajute.

www.avocatnet.ro/articol_149...
[ link extern ]
[ link extern ]

Succes,

Gasiti cateva informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_381...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin al ministrului sănătății pentru alăptarea noilor născuți ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ordin al Ministrului Sănătății pentru alăptarea noilor născuți neinfectati care sa fie alăptați de mame infectate cu Covid-19. Am inteles ca au in ... (vezi toată discuția)
Spitale... medici... românia ContSters325926 ContSters325926 Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua ... (vezi toată discuția)
Proces medic fox6200 fox6200 buna ziua.anul trecut am fost operat.in urma operatiei dr.mi-a atins nervul sciatic si am pareza si paralizie picior.mai pe ramaneste am intrat pe picioarele ... (vezi toată discuția)