avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declarare firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declarare firma

Buna ziua! am inregistrat o firma la Registrul Comertului cu sediul intr-o comuna si punctul de lucru intr-un oras. Am obligatia sa inregistrez firma la primaria din comuna unde am sediul? sau doar la primaria orasului unde am punctul de lucru ? Deocamdata nu desfasor activitate economica.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:32, 11 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indiferent ca aveti sau nu activitate, firma trebuie inregistrata la Primaria comunei unde aveti sediul social. Aici firma va fi inregistrata ca platitor de taxe locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa publicitate primarie pentru sediu societate CMan CMan Buna! Am sediul firmei intr-o comuna! Nu-mi desfasor activitatea la sediu si nici nu am panou cu sediul firmei afisat! Intrebarile sunt: 1. Este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Înființare firma inchirieri auto ionut.dally ionut.dally Buna ziua. Doresc sa înființez o firmă de inchirieri auto in regim de închiriere la zi si vreau sa stiu care sunt pasii de urmat si conditiile necesare ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in alta localitate ContSters75393 ContSters75393 La infiintarea unei Sc ,SRL de ce avize as avea nevoie daca imi desfasor activitatea in alta localitate alta decat sediul social al firmei.M-ar interesa ... (vezi toată discuția)