Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic

Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic	    

Greg30 
	    	Utilizator

Greg30 
	    	Utilizator	    

Bineinteles ca puteti vinde masina.
In Contractul de vanzare cumparare veti trece numele dvs actual de dupa casatorie dar veti mentiona si numele de fata (fosta .....).
Anexati si copie dupa certificatul de casatorie.
 Greg30, utilizator
 Greg30, utilizator 	
			 Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic

Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic	    

loredanamara 
	    	Utilizator

loredanamara 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 papyto	                   

mi-am schimbat numele si domiciliu (am schimbat toate actele buletin permis)  talonul masini a ramas  pe vechiul nume si vechea adresa cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)
	                    papyto	                   

mi-am schimbat numele si domiciliu (am schimbat toate actele buletin permis)  talonul masini a ramas  pe vechiul nume si vechea adresa cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)

IdaTuning	                   

Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
	                    IdaTuning	                   

Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)

fabi_arina	                   

Din ianuarie 2019 fiica mea s-a despartit in fapt de sotul ei dar a depus actele de divort la notar pe data de 19,08.2019.  In luna iunie 2019 eu si sotul meu ... (vezi toată discuția)
	                    fabi_arina	                   

Din ianuarie 2019 fiica mea s-a despartit in fapt de sotul ei dar a depus actele de divort la notar pe data de 19,08.2019.  In luna iunie 2019 eu si sotul meu ... (vezi toată discuția)