avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acțiune în revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acțiune în revendicare

Am fost chemat în instanță pentru anularea Titlului de proprietate și PV de punere în posesie pentru un teren.. Pe baza actelor depuse și expertizei tehnico judiciare, acțiunea a fost respinsă, la fel și apelul. Acum sunt chemat în instanță de aceiași persoană, pentru același teren într-o acțiune în revendicare. Este posibil? Nu este o cauza deja judecată? Ce se poate întâmpla?
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
dlcodrut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:09, 17 Octombrie 2017
Buna seara,
La formularea intampinarii ridicati aceasta exceptie a autoritatii de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare dlcodrut dlcodrut Am fost dat in judecata pentru anularea unor titluri de proprietate. In urma prezentarii probelor si a expertizei tehnice, instanta a respins actiunea si ... (vezi toată discuția)
Legea 10 atacata de vechea lege 112 se poate? la curtea de apel pynu pynu Buna ziua ! In 1999 pe legea 112 am deschis actiune pt revendicarea imobil restituire in integru la curtea de apel . Mi s-a respins actiunea cu irevocabil In ... (vezi toată discuția)