avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... concediu medical intrerupt cu concediu odihna
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

concediu medical intrerupt cu concediu odihna

directoarea refuza sa semneze concediul de odihna pe motiv ca e ilegala intreruperea concediului medical cu concediu de odihna. Imi spuneti va rog legea care da dreptul acesta , o luna cocediu medical urmat de o luna conediu odihna si apoi iar medical? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 18 Octombrie 2017
Normele de aplicare a OUG nr.158/2005:
art.37
....
(4) În situaţia în care unui asigurat i se acordã certificat de concediu medical pentru o anumitã perioadã, iar asiguratul doreşte sã îşi reia activitatea profesionalã înainte de expirarea perioadei de valabilitate a certificatului de concediu medical, este obligatorie modificarea acestuia, în mod corespunzãtor, de cãtre medicul prescriptor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in timpul unui concediu medical irina31 irina31 buna ziua. va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, daca se poate: o persoana care este in somaj in concediu medical (dat de med specialist pe o luna ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu medical cu activitate criss94 criss94 Este posibila si legala revenirea la servici inainte de expirarea unui concediu medical? (vezi toată discuția)
Concediu medical Carina88 Carina88 Buna ziua, va rog sa-mi explicati si mie : am prelungire concediu medical citeva zile, ce se intimpla daca eu nu prezint certificatul medical la angajator, ... (vezi toată discuția)