avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pretul pietei la imobile?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pretul pietei la imobile?

Buna ziua
Poate spune cineva care este pretul pietei la imobile in momentul de fata comparativ cu luna mai 2009 si cu luna mai 2008?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:52, 8 Octombrie 2009
Sunteti foarte retinuta in amanunte si nu oferiti minimum necesar unui raspuns .
Puteti contacta evaluator ,care functie de caracteristicile care va intereseaza ,
eventual poate sa va comunice raspuns competent
multumesc dar eu doresc doar comparativ pentru un acelsai imobil. preturile au scazut in prima parte a anului ca efect al crizei si apoi au inceput sa urce. ca exemplu as dori un raspuns in felul urmator: fata de mai 2008 au scazut cu 50% iar fata de mai 2009 au crescut cu 10%. aproximativ, o comparatie.
Ati raspuns singur.
Pt mai multe amanunte, evaluator, reviste de profil, siteuri , stiri.
Bafta
Pentru raspunsuri atat de complexe si de fine ca variatii de procente,apelati la expert din zona ,sau agentii imobiliare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru evaluatori -- scadere datorata crizei pentru un teren intravilan nekrous nekrous Buna ziua, Daca evaluez acum un teren intravilan, in \'zona 2\', cu utilitati, acces, regim de constructie fara limitari, intr-un municipiu de 100.000 ... (vezi toată discuția)
Poate fi un articol de lege echivoc? POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE Buna ziua si va salut cu respect.Vreau sa va prezint un articol de care m-am lovit in relatia cu societatea de asigurari. Articolul ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ContSters60804 ContSters60804 Cum se evalueaza o casa de catre un expert(ptr proces jud.a cerut evalurea case in vedere stabilirii cotei si a iesirii din indiviziune)la piata actuala? se ... (vezi toată discuția)