avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare instalație de gaz, suma de plată dublă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare instalație de gaz, suma de plată dublă față de cea stabilită inițial. Este înșelăciune?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti in ce situatie ma aflu cu urmatoarea speta: am incheiat o intelegere ,verbal,cu o firma autorizata sa-mi efectueze lucrari de modificare a instalatiei de gaz.Am stabilit cu reprezentantul acestei firme,in urma masuratorilor la fata locului,pretul total al lucrarii,pret care includea atat manopera ,verificarea instalatiei cat si materialele necesare.Dupa efectuarea lucrarii,firma a mai adaugat manopera, o suma egala cu suma totala stabilita initial,suma de plata dublandu-se astfel,spunand ca a omis sa-mi spuna ca demontarea unei tevi de gaz si remontarea sa se tarifeaza separat ,cu tarif pe metru-liniar de teava.
In ce conditii pot refuza plata sumei adaugate in plus fata de intelegerea initiala?Mentionez ca nu am semnat nici un act cu firma respectiva si am platit un avans la preluarea lucrarii.
Multumec.
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: criss1974 , utilizator 13:20, 26 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a defectat teava de scurgere de la toaleta iar vecinul de ... alexberi alexberi Mi s-a defectat teava de scurgere de la toaleta iar vecinul de dedesubt a gasit un instalator care cere 1950 RON pentru inlocuirea tevii. Este vorba de o teava ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! locuiesc la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje. prin ... Nicu Pitești Nicu Pitești Buna ziua ! Locuiesc la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje. Prin apartamentul meu , trec țevile de apă și canalizare pentru etajele 3 și 4. În prezent , ... (vezi toată discuția)
Plata teava comuna de apa rece daniela moldovan daniela moldovan intro bucatarie s-a spart teava comuna de apa rece si a inundat apartament de dedesubt.cine plateste pagubele aferente apartamentului inundat ?(o noua ... (vezi toată discuția)