avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
ENGFULL a scris:

buna ideea cu spetele de pe site-ul ICCJ
multumim!!!

sa nu uitam ca totusi din comisia de ex fac parte judecatori ai ICCJ
pentru ca esti familiarizat/-a cu site-ul in afara de spetele afisate in "selectii " ce metoda de consultare ai adoptat ?

Am citit de ex in materie de procedura penala unde schiopatez, jurisprudenta la textul integral la deciziile afisate de ei - selectii- din 2006 pana in prezent cu preponderenta ultimii 2 ani. Iar la textul integral al deciziilor am cautat functie de ce stiu eu ca nu inteleg sau nu am memorat cu atentie si incurc, indiferent ca e din penal sau civil. au foarte multe explicatii pertinente. Am fost atenta si la formatorii de la inm pe materii. daca te uiti pe site-ul lor la inm o sa observi ca la penal special se invata dupa mai multi autori si de asemenea sunt date cu titlu de exemplu diverse decizii ale ICCJ pe tematica concreta.
"de asemenea sunt date cu titlu de exemplu diverse decizii ale ICCJ pe tematica concreta. "
asta nu reusesc sa gasesc .... :">
daca imi poti copy/paste un link , te rog
in rest .... m-am elucidat , merci inca o data pentru pont ....
am gasit .... gata , la programe de studiu , nu ?[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Salut..pai eu m-am apucat prin iulie sa citesc dar nu in fiecare zi; cu vreo luna jumatate inainte am invatat cat am putut de mult. Cred ca diferenta a facut-o perioada de trei saptamani inainte de examen cat am stat acasa - am citit mult, am mai facut grile; chiar daca nu invatam toata ziua - ca nu puteam..sau mai mergeam pe la birou sa ma relaxez..:), a fost foarte bine pentru ca aveam in cap numai examenul.

Apropo de evolutia de la an la an - in primavara am picat cu 5 si ceva - acum nu sunt printre primii dar e ok. Ca multi dintre noi si eu am familie; e ceva mai greu intr-adevar dar nu e imposibil.

Zi buna va doresc si felicitari tuturor!
K.

ENGFULL a scris:

"de asemenea sunt date cu titlu de exemplu diverse decizii ale ICCJ pe tematica concreta. "
asta nu reusesc sa gasesc .... :">
daca imi poti copy/paste un link , te rog
in rest .... m-am elucidat , merci inca o data pentru pont ....
am gasit .... gata , la programe de studiu , nu ?[ link extern ]

Da la programe de studiu. Nu am dat pe link sa vad daca e ceea ce citeam si eu dar daca l-ai gasit la programe de studiu e bine. Deciziile ramane sa le cauti tu ei dau doar nr si anul.
Da am dat pe link, acolo sunt. Decizii sunt f multe... eu nu am citit tot, pentru ca nu am avut timpul necesar, insa am frunzarit, ca sa spun asa, din ele.
Vezi ca linkul tau e 2007-2008, sa te uiti pe cel din 2009-2010 pentru examenul din 2010.
iarinares, utilizator
@iarina merci mult , este folositoare informatia ta ....
@kateri felicitari !!!
eu am urmarit evolutia catorva pers din judetul meu si am constatat aceasta involutie ....
se pare ca tu ai reusit foarte bine sa pastrezi cunostintele si experienta trecuta si sa adaugi cu succes cunostinte noi , esti un model de eficacitate , bravo ....
ENGFULL, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)