avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA

pt o cunostinta, un sofer nerespectand semnul cedeaza a intrat in prietenul meu care circula pe drum cu prioritate. De vina este clar cel care a intrat in el asta rezultand si din procesul verbal facut de politie. Problema si intrebarea este ca si prietenului meu ia luat carnetul pt ca avea alcolemie de 0.19mg/l. Credeti ca cei de la asigurari nu vor mai accepta sa plateasca ? masina avariata a prietenului este dauna totala, dar de vina incidentului este cel care la lovit venind de pe cedeaza.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 21:50, 3 Noiembrie 2017
Buna ziua,

Gradul de vinovatie il stabileste organul de politie prin procesul verbal, iar despagubirea pagubelor suferite se vor face in consecinta de asiguratorul/ asiguratorii persoanelor vinovate de producerea accidentului.

Retinerea permisului/ amenda/ sanctiunile aplicate de organul de politie, sunt stabilite in baza codul rutier si nu are legatura cu despagubirea RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vinovat dara fara impact... se despagubeste? DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Ieri am avut un accident. in incercarea de a evita un conducator auto care n-a acordat prioritate la schimbarea directiei de mers am intrat intr-un gard. ... (vezi toată discuția)
Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Refuz de polita rca faranumeeu faranumeeu Buna. Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita ... (vezi toată discuția)