Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie alimentara.

Buna ziua! Am divortat de tatal copilului meu in anul 2008. Avem o hotarare judecatoreasca unde scrie ca ar trebui sa plareasca o pensie alimentara, 25% din salariul minim pe economie. Vreo 9 ani de zile nu i-a dat copilului nici un ban, iar de vreo 2 ani plateste, dar suma nu se ridica la cei 25%, asa cum este scris in hotarare. Am facut plangere la politie dar a fost scos de sub urmarire pe motiv ca "fapta nu a fost savarsita cu intentie". Vreau sa cer o marire, insa nu stiu exact cum trebuie sa procedez. El s-a stabilit in Italia de ani buni. Sa apelez la un executor judecatoresc? Daca da, unde? In Romania, unde s-a dat aceasta hotarare, sau in Italia, unde el s-a stabilit si isi are locul de munca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:32, 5 Noiembrie 2017
Luati legatura cu un executor din tara in care acesta este angajat, daca nu are conturi la banci din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters352773 ContSters352773 Buna ziua. Am divortat de tatal copilului in anul 2008. S-a stabilit atunci ca fostul sot ar trebui sa plateasca pensia alimentara de 25% din salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pensie de intretinere din italia, pentru minor Papajenica Papajenica Buna ziua, am si eu o intrebare cum as putea sa procedezi in situatia in care eu sunt divortata am un copil minor iar tatal ei lucreaza in italia , noi ne am ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara da_na da_na Sunt divortata din anul 2000 si din primele luni fostul sot nu a vrut sa plateasca pensia alimentara fiicei noastre de 4 ani, platind cu pauze. Cu greu a dat ... (vezi toată discuția)