avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum îmi pot recupera banii dați degeaba cuiva care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum îmi pot recupera banii dați degeaba cuiva care mi-a promis că-mi mută volanul pe dreapta?

Detin o masina cu volan pe partea drepta pe care doresc sa il schimb.
In primavara anului 2017 am gasit pe internet o persoana care pretindea ca poate face asta pentru 500 euro.Am luat legatura telefonic si am stabilit o intalnire.
La data de 07.05.2017 ne-am intalnit in localitatea lui de domiciliu(200 km distanta de a mea) si ne-am inteles ca in 10 zile,maxim 2 saptamani sa rezolve problema.
Mi-a cerut ,,avans” 300 euro pentru a cumpara unele piese,bani pe care i i-am dat.
Din luna mai si pana la jumatatea lunii iulie l-am sunat de nenumarate ori,mereu gasind diverse motive de amanare.Am fost de cel putin 3 ori sa vad ce se intampla dar nu l-am putut intalni,desi telefonic ne intelesesem ca ma asteapta.
Pe la jumatate lunii iulie,dupa multe insistente,motivind ca trebuie sa plec in concediu,mi-am recuperat masina la fel cum i-am lasat-o,fara sa-mi retuneze banii,spunind ca dupa concediu sa duc din nou masina, ca va rezolva cu volanul.
De atunci nu mai raspunde la telefon,nu mai pot lua legatura cu el.
Va adresez urmatoarea intrebare:
exista o cale legala prin care sa-mi pot recupera banii ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 09:44, 11 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema este cum dovediti ca i-ati dat banii. Banuiesc ca n-ati facut nici un fel de inscris cu ocazia inmanarii banilor. E putin probabil sa recunoasca. Faptul ca l-ati sunat la telefon si ati vorbit nu dovedeste ca i-ati dat ceva. ...
Daca aveti probe rezonabile sau martori care sa confirme ca dv ati avansat respectivului suma de bani mentionata pentru modificare volan,puteti formula plangere la politie sau direct actiune in instanta
Incercati initial notificarea oficiala a presoanei cu obligatia executarii obligatiei asumate sau restituirea avansului-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Plangere penala pentru inselaciune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat ContSters217434 ContSters217434 Buna ziua. Am vazut pe data de 26 iulie un anunt pe un forum cu un sistem de vanzare. Am decis sa-l cumpar, si sa ma intalnesc cu persoana respectiva. M-am ... (vezi toată discuția)
De competenta cui este....? romanik romanik Am gasit pe internet un site cu haine de dama.Am solicitat in scris detalii despre hainele respective.Am fost sunata telefonic si mi s-au dat ... (vezi toată discuția)
Inselat de avocat MarianSV MarianSV Ma numesc T. Marian si un anume domn avocat T.D. incearca sa ma insele.Lucrurile stau cam asa: mi s-a deschis un dosar penal pentru o infractiune la volan ... (vezi toată discuția)