Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație taxi

Buna dimineața. Tata l meu a avut din 2006 până în 2017 o autorizație de taxi. Precizez ca era pfa. Anul asta a decedat. Am fost la notariat am scos certificatul de unic moștenitor deoarece sunt singur la părinți. In certificat îmi scrie asa dreptul patrimonial ce derivă din autorizația nr . Mi am făcut un.pfa nou am depus cerere de autorizație taxi si transport sa mi se ofere locul care aparținea tatălui meu . Dar degeaba cei de la primărie tot nu vor au zis ca nu se poate. Ce sa fac sa ii dau în judecată??

Alte discuții în legătură

Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune 11Luminita 11Luminita Tatal meu a fost casatorit cu o doamna, aveau impreuna un apartament si un garaj. Doamna are un fiu si ea.In 2002 ea a decedat si nu s-a facut succesiunea( ei ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa leorot leorot in 1994 tatal meu a inceput o casa, pe terenul parintilor lui. in 1997 tatal meu a decedat. in 2004 bunicul a decedat. in 2006 eu am finalizat contructia. ... (vezi toată discuția)