Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru separat cote moștenire

SUNTEM 2 moștenitori pe o proprietate..cu succesiuni separate.poate sa isi faca celălalt cadastru singur fără să fie nevoie de mine?
Cel mai recent răspuns: Andreas68 , utilizator 13:45, 16 Noiembrie 2017
Dacă sunteți coproprietari, cadastrul se face pe toată proprietatea, deci va profită și dvs. Fratele nu poate face cadastru pe ceva ce nu este împărțit cu titluri de proprietate. Un singur titlu înseamnă un singur cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu comun 4 frati,2 decedati,impartire imobile? vagovid vagovid Tatal meu decedat in 2000, figureaza pe 2 titluri proprietate impreuna cu inca 3 frati( doar 2 in viata). Unul din titlurile comune este in localitatea de ... (vezi toată discuția)
Vânzare drepturi succesorale valer67 valer67 Bună seara! Sunt mostenitor într-un titlu de proprietate impreuna cu încă alți 2 moștenitori. Nu este posibila împărțirea amiabila la notar, deoarece ... (vezi toată discuția)
Intocmire cadastru si intabulare terenuri agricole (arabil) BALINT ELENA BALINT ELENA Buna ziua, Doresc sa mi se execute cadastrul si intabularea a doua terenuri, pe care le-am mostenit eu , fratele meu si mama mea, dupa decesul tatalui meu in ... (vezi toată discuția)