avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligat sa demisionez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligat sa demisionez

inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un motiv care nu are legatura cu meseria mea.mi sa cerut sa demisionez si ma sanctionat cu o suma de 100 ron pe un motiv neintemeiat.in concluzie as vrea sa stiu care sunt drepturile mele in aceast caz deoarece eu nu mi-am semnat inka demisia si nu am de gand sa o fac..ca asta ar insemna sa fiu de acord cu angajatorul.acum eu ce pot face pt ca loc de munca nu imi gasesc indemnizatia pt cresterea copilului nu o mai pot lua si nici in somaj nu ma da..spuneti-mi varog ce e de facut ca sa stiu cui ma adresez mai departe.ma poate ajuta cineva?unde trebuie sa merg?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:28, 1 Iunie 2010
Sa inteleg ca vi s-a emis decizia de incetare a contractului de munca? In nici un caz nu trebuie sa formulati cerere de demisie.
Nu semnati nimic, mergeti la ITM si faceti o sesizare cu ce vi se intampla.
da . si akum eu ce trebuie sa fak ?de ex dak ma duc la munca si ma afara?si nu vrea nici sami dea concediu si nici jumate , ca din cate stiu pot sami iau jumatate din concediu, acum nu stiu cum sa fak si ce sa fak . daca ma puteti ajuta sau sami explicati . multumesc
1. Tocmai de aceea v-am spus sa mergeti sa sesizati la ITM toate aceste probleme.
2. In atributiile ITM intra sa verifice daca se respecta contractul individual de munca si contractul colectiv de munca aplicabil, precum si regulamentul intern al unitatii.
aha k multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Demisie vio_viorica vio_viorica buna seara!am si eu o prb:in noiembrie 2009 mi-am dat demisia de la o pizzerie deoarece patronul nu isi indeplinea obligatiile scrise in contract,deaorece nu ... (vezi toată discuția)
Subventie schimbare loc de munca jax jax Buna ziua, Am fost angajat in oct. 2008 cu subventie...societatea la care lucrez se afla in declin, angajatorul presimt ca o sa ma roage sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei clau_dia clau_dia buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)