Buna, multumesc pt lamuririle anterioare. Am 2 intrebari legate de plata impozitului. 1) sotia a mostenit de la parintii ei , prin Contract de intretinere pe numele de fata, un apartament, insa nu a actualizat intabularea. E necesara actualizarea intabularii sau se face automat? 2) Dupa casatorie , eu , sotul am certificat de handicap grad 1 . in ce conditii( dupa care legi) poate beneficia sotia de drepturile ingrijirii persoanei cu handicap pt scutirea de plata a impozitului.Daca poate fi scutita sau nu. Apoi ,daca intabularea e facuta pe numele de casatorie a sotiei, aceasta poate beneficia de scutire pe impozit , pt ca are o persoana cu handicap in incinta apartamentului? Multumesc
Taxe si impozite
mzmz
La inceputul anilor '60, casatorita fiind, mama mea a dobandit o locuinta de serviciu pe care, ulterior, conform inlesnirilor legislative din anii '90, a ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe
gilbrent
Ma numesc Virgil Olteanu sunt persoana cu handicap grav si locuesc impreuna cu sotia mea Olteanu Rodica pensionara cu o pensie de 520 lei si cu fiul ei de 40 ... (vezi toată discuția)