Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat nastere

Buna,
Am o nelamurire si m-as bucura sa ma puteti ajuta.
Am nascut o fetita in afara casatoriei in Franta,copilul a fost recunoscut de tatal biologic in Franta si are si un certificat de nastere in care apare el ca si tata.Revenind in Romania am transcris certificatul de nastere a fetitei,la fel in rubrica tata fiind trecut tatal biologic si nu sotul de atuncea.Intre timp am divortat de fostul meu sot.
Intrebarea mea eate:mai e nevoie de tagada paternitatii in conditiile acestea?au trecut 3 ani de atunci,sau actele ce le avem sunt perfect valabile
Multumesc
Cel mai recent răspuns: afrodhitee , utilizator 14:23, 29 Noiembrie 2017
Buna seara,
Nu, atata timp cat este trecut tatal biologic .... NU!
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Nu, atata timp cat este trecut tatal biologic .... NU!

Sigur nu?deoarece fostului sot ii este frica ca nu cumva pe viitor sa-i ceara fiica mea parte din averea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Gabrielalu Gabrielalu Buna ziua.Am avut o relatie cu X pana la inceputul anului 2009.Dupa cateva luni l-am cunoscut pe Y cu care am plecat din tara in februarie 2010. In 2010 am ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate; schimbare nume copil Mihaelay2012 Mihaelay2012 Buna ziua,de curand am divortat,hotararea este definitiva si irevocabila.De fostul sot am fost despartita in fapt din 2003,divortul a durat dupa cum se vede ... (vezi toată discuția)